Inspirasjon & Prosjekter

Inspirasjon

Her har vi samlet bilder til inspirasjon; det være seg belysning, lysstyring, KNX, smarthus og automasjon. Se de ulike temaområdene under. Vi håper dette kan være med på å gi deg den inspirasjonen og informasjonen du søker for akkurat det du ønsker.

Industrihavn

Maritimt

Den maritime industrien i dag stiller store krav til løsning og valg av utstyr tilpasset et krevende miljø.
Sametinget

Offentlige bygg

For deg som eier eller drifter offentlige bygg så er det viktig å finne de gode produktene og løsningene. Det er derfor viktig at vi som leverandør har god kunnskap om våre produkter og løsninger. På denne måten kan vi kvalitetssikre våre leveranser mot behovene, og her er det viktig at man finner den riktige balansen mellom kvalitet, pris og ytelse.
Industri

Industri

Industrien i dag stiller store krav til instrumentering, det er derfor viktig at vi som leverandør har god kunnskap om vår produkter og løsninger. På denne måten kan vi kvalitetssikre våre leveranser mot behovene, her er det viktig at en finner den riktige balansen mellom kvalitet, pris og ytelse.
Hytte

Hytte

For deg som skal bygge nytt eller renovere
Garasje

Garasje

Les om hva som er viktig i din garasje og hvordan du kan styre den maksimalt og til og med uten å tenke over det.
Enebolig

Enebolig

Skal du bygge nytt hus eller renovere vil du finne noen tips nedenfor.
Utelys

Utelys eksempler

Her tar vi for oss belysning av fasader, garasjedører, hage, uteområder, trapper eller annet dekor som er belyst.
Lys på badet

Lys på badet

Badet er et av de rommene som krever mest lys, ofte mer en man tror. I tillegg så ønsker man også å ha et renere og hvitere lys og velger 3000k farge.
Lys i trappen

Lys i trappen

En trapp kan bli så mye mer enn bare en trapp. Med riktig lys blir den innbydende, opplyst, fargeriktig og et møbel som man kan beundre.
LED Profiler og striper i taket

Lys i taket

Innfelt i taket vil en LED profil i sølv, sort eller hvit gi deg et nydelig lys enten det er for dekor, veggvasking eller allmenn belysning. Se nedenfor og bli inspirert
Lys i Soverommet

Lys i Soverommet

Soverommet er det rommet hvor man ofte ønsker det lunt og godt samtidig som det skal være funksjonelt med innredninger som gir brukeren den gode følelsen av velbehag. Lyset er derfor svært viktig når en skal planlegge lys i taket, vegger og ikke minst leselys.

Næringseiendom

Her vil du finne ulike installasjoner som er utført og som vi selv eller installatøren har tatt bilder av og gitt oss tillatelse til å publisere.
Din handlekurv