referanser

Erfaring, kvalitet og stort produktspekter

Storks lange erfaring, omfattende produktspekter og høyt kvalifiserte medarbeidere gir trygghet til deg som kunde. Vi er stolte av å levere tjenester og utstyr til mange spennende prosjekter i hele Norge. I menyen finner du en oversikt over prosjekter vi har levert utstyr til.

Skoler

Moderne miljøkrav skal ivareta elever og ansattes helse, samt bidra til bedre læring. Vi leverer produkter og systemer for både nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Hotell

God hotelldrift krever kostnadseffektive løsninger kombinert med den komforten og de funksjoner gjestene forventer.
Omsorgsbygg

Omsorgsbygg

I bygg hvor det tilbys ulike former for behandlinger av pleietrengende trengs det ofte en spesiell tilpasning, både for beboere, ansatte og pårørende.
Vaskehall

Vaskehall storbil

Vaskehallen skulle ha plass nok til lastebil og henger. Utfordringen for eier var å se sidene av bilen ved vask og vedlikehold.

Industri

Krevende miljøer stiller harde krav til produktene som benyttes. Vårt produktutvalg tåler de hardeste påkjenninger over lang tid.

Forretningsbygg

Forretningsbygg har ulike behov og funksjonskrav. Derfor stilles det høye krav til fleksibilitet og produktutvalg fra oss som leverandør, noe som kan gjøre forretningsbygg til de mest utfordrende og spennende prosjektene.

Ridehus

Et ridehus må ha godt lys så hestene og rytterne kan se hverandre og eventuelle hinder på banen.

Din handlekurv