Hjem Blog Utelys eksempler
Utelys

Utelys eksempler

Utelys skal ikke bare være praktiske, men estetiske, multifunksjonelle, designriktige og passe til husets fasader. Skal det være opplys eller nedlys eller begge deler, skal fasaden lyses opp, gangområdet eller frukt trær i hagen.

Utelys

Boligen her er installert med striper som lyser oppover og dermed gir en god refleksjon i bygget. Under utspring er det montert downlights som skal gi et god områdelys samtidig som det skal vise byggets flotte kledning og fasong.

Utelys

Her er nisjevinduene belyst fra utsiden for å gi karmen et lyst og ufarlig preg både innenfra og utenfra.Det er montert en armatur pr. vindu som sørger for at lyset kommer helt rundt. Over garasjedøren er det benyttet LED stripe for å vaske porten med lys og gi en belysning på bakken foran innkjøringen.  

Utelys

Pullerter langs veien inn til huset er viktig å få lyst opp. Her er det satt pullerter på 1 meters høyde for å ta høyde for mye snø og gi et 180 graders lys mot veien, uten å være sjenerende eller blende. Pullerten heter Boulevard og gir indirekte lys via skjem.

Utelys

Et nærbilde av pullert 180 grader som har lyset oppe og lyser via skjerm og blir reflektert ut på veien.

Utelys

Her er det montert Konkav sort med 2x6W som lyser både på fasaden og samtidig gir et fint «gå» lys rundt huset. Gir et flott bilde på huset med god spredning på mørk fasade.

Utelys

Her er det benyttet 70cm høye pullerter med 360 graders spredning av lyset. Gårdsplassen ble skikkelig fint belyst mot driftsbygningen.

Utelys

Denne sorte fasaden skulle bare ha lys utenfor huset og da ble det benyttet IP65 lysarmaturer av typen Arca som også er dimbar.

Din handlekurv