Hjem Blog Lys i Soverommet
Lys i Soverommet

Lys i Soverommet

Soverommet er det rommet hvor man ofte ønsker det lunt og godt samtidig som det skal være funksjonelt med innredninger som gir brukeren den gode følelsen av velbehag. Lyset er derfor svært viktig når en skal planlegge lys i taket, vegger og ikke minst leselys.   

Her har man valgt å legge en ledstripe over sengegavelen som lyser opp veggen og i taket slik at man får indirekte lys tilbake. Dette kombinert med noen taklys eller en liten lyskrone i taket gir det eksklusive preget til rommet og pendlene gir lys på nattbord og til en eventuell bok som skal leses.

Lys i Soverommet

Her er et soverom fra en hytte hvor man har mørkt panel og selvsagt sorte Downlights i taket samt lampetter som leselys.

Lys i Soverommet

I dette soverommet har man valgt indirekte lys fra taket og montert Led profil ganske høyt i rommet for å få indirekte lys ned. Her har man valgt sorte sengelys som kan rettes akkurat der hvor du ønsker lys.

Lys i Soverommet

Doble downlights (Hermit 10/2) i sort gjør rommet riktig belyst og hver runde spot kan tiltes eller rettes separat og lyse på f.eks skapet. Lyskildene er tilbaketrukket og det gir liten blending av lyset. Det er her montert leselys av typen Beam som har 2 innebygde USB ladere samt en hylle for å legge telefonen på under ladingen.

Lys i Soverommet

Her er det valgt utenpå liggende armaturer av typen Easy som kan rettes/tiltes den veien du ønsker lyset. I tillegg er det eksklusivt plassert store bordlamper for å gi det lille ekstra preget av luksus på rommet.

Lys i Soverommet

Her er det blitt valgt downlights i taket (Sparrow II hvit) som gir rommet nok lys samtidig som det er dimbart og kan senkes for å få en god stemning. Som Sengelamper er det valgt bordlamper på hvert nattbord for nattbelysning.

Lys i Soverommet

Her er det valgt downlights i sort utførelse (Sparrow II ) som bryter opp taket og rommet blir mere preget av design. Brytere og stikk kontakter er sorte og dessverre ikke sort termostat. Speilet på veggen gir mer dybde i rommet og det pynter og gir mer liv til rommet.

Noen av våre ledprodukter

Din handlekurv