Hjem Blog Alarm
Alarm

Alarm

Delta Dore alarm gir god sikkerhet for deg og familien, trygghet når du er hjemme eller borte og vern av dine verdier.

Alarm

Tyxal + alarmen til Delta Dore, inneholder det man trenger for å være topp sikret på alle plan.

For å få en god brannalarm installeres en alarmsentral og det antallet røykmeldere en ønsker. Begge deler har innebygget sirene. I tillegg anbefales det både innvendigesirener og minst 1 utvendig sirene med lys som definitivt vekker nabolaget ved utløst alarm.  Alle må ha minst en røykmelder pr. etasje men de fleste velger å sikre teknisk rom, vaskerom og soverommene i tillegg. 

Ønsker du at Alarmsytemet skal sende SMS til deg ved utløst alarm så kan man installere en GSM sender i tillegg til at systemet vil sende deg push melding på telefonen.

Rom som har installert vann men ikke sluk skal etter loven også sikres med lekkasjedeteksjon for å kunne stenge hovedkranen eller en ventil som stenger det aktuelle området. Slike rom er som oftest WC og kjøkken, men andre rom kan forekomme.

Har man gass installert så kan man på samme måte sikre mot gasslekkasjer.

Innbruddsalarm kan man installere i opptil 8 soner. Her tenker man at sonene kan være Skallsikring av huset, fullstendig sikring av huset, garasje, utebod, utleie leilighet, etc..Her installeres det detektorer for å fange opp innbruddsforsøket, kanskje allerede før det har startet.

Kameraer sørger for å ta opp hendelsene og sende deg link til videopptak, glassdetektorer sørger for at alarmen går dersom et vindu knuses.

Har du spesielle elektriske ting, som fryser, teknisk rom, eller annet sensitive apparater kan du også ha spenningsvoktere som gir deg beskjed når strømmen er borte. Dette er en glimrende sikring av hytta også.

Alarmen fungerer i sin helhet om strømmen er borte på nettverksruter, dersom man har installert enten UPS batteri backup eller benytter GSM sender av signalene. 

Alarm
Din handlekurv