LED Profiler og striper i taket

Innfelt i taket vil en LED profil i sølv, sort eller hvit gi deg et nydelig lys enten det er for dekor, veggvasking eller allmenn belysning. Se nedenfor og bli inspirert 
Bildene er fra infelt takmontering av profiler med Ledstripe, enten for å makere inventar, belyse en vegg eller som allmenn belysning i rommet. Bruk fantasien og varier lengder og farge på stripene. 

Du finner informasjon om disse produktene på følgende lenker:
Profiler                                                                       Led striper                     24V Drivere og kontrollere
Profiler for utenpåliggende montasje                         Innendørs                      Ikke dimbare
Profiler for innfelt montasje                                        Utendørs                       Fase snitt/avsnitt
Profiler for Innsparkling                                              Dim to warm                  Dali
Profiler for trapper                                                      RGB/RGBW                    RGB/RGBW kontroller


Opplys med profiler og ledstriper på dragere 750x560.jpg
Led profil og striper er montert på toppen av hver drager for å lyse opp i taket for å ha indirekte belysning av rommet.

 
Ulike lengder Profiler og LED Striper i taket 1 750x400.jpg
Her er det brukt fantasi med ulike lengder av profilene og stripene. Gir et flott utseende med liv i rommet. Profiler finnes i fargene hvit, bronse, sort og sølv.

Ledprofiler-stripe med downlights i stue 750x500.jpg
Her er det kombinert Led profil med Stripe for å gi veggen lys samt rundt gasspeis i kombinasjon med downlights og lysekrone som belysning.

Takbelysning allmennrom 750x500.jpg
Bruk bredere kanaler med plass til flere striper gir deg muligheten til å kombinere med RGBW (Farger) i kombinasjon med riktig ensfarget stripe med f.eks 2700k. I tillegg er det montert en smalere lysprofil rundt hele rommet for å gi veggene liv. Effekten er et stilig rom.

  
Spilehimling Profiler og LED Striper i taket 1 750x400.jpg
Montert Led striper mellom spilene i taket. Mørkt tak kan man f.eks benytte sorte kanaler i spilehimling får du en flott belysning. Ikke tenk på bredden kanalene fås i flere bredder og vil passe utmerket til en å gi både stil og eleganse i rommet.

 
Profil og Ledstripe i nedsenket tak 750x500.jpg
Her har snekkeren senket taket og montert det slik at man ikke ser lyslisten, kun lyset den gir. Blir en flott effekt med indirekte lys som gir rommet og taket en ny dimensjon.

Profiler og ledstripe i tak rundt gasspeis 500x750.jpg
For å utheve inventar eller møbler så kan man montere lyslist langs eller som her rundt gasspeisen. Den er montert ca. 20cm utenfor og vil da lyse opp gasspeisen for et hyggelig og diskret lys som omrammer gasspeisen.