Nyheter

Her presenterer vi jevnlig spennende produktnyheter og nyttig informasjon fra oss og våre leverandører. Benytt menyen eller linkene under for å se de siste nyhetene innen områdene elektro, LED-belysning og automasjon.


Ekstraordinært prisvarsel

 

Vi er inne i en situasjon som for oss alle var helt utenkelig for bare en liten periode tilbake. Hvor lenge denne situasjonen varer vet ingen, men dessverre forventer vi at dette vil gi store økonomiske konsekvenser for mange.

Valutaendringene har den siste tiden nådd høyder som er uvirkelig, og vi forventer at den norske kronen vil være svak i en lengere periode.

Stork AS importerer alle sine produkter og prisøkningen på våre innkjøp vil bidra til at vi får store problemer med den økonomiske belastningen.

Med grunnlag i den ekstreme valuta økningen ser vi oss nødt til å gjennomføre en ekstraordinær prisoppgang med virkning fra 1. april.

Prisendringene på alle våre produkter blir 14%. Dette gjelder bestillinger som mottas etter 01.04.2020. Mottatte ordres før denne dato ser vi oss nødt til å valuta justere med 14%.

Som nevnt innledningsvis vet vi ikke konsekvensene av dagens situasjon, eller hvilket tidsperspektiv vi snakker om før vi er tilbake til normalen. Vi er ikke alene om de økonomiske utfordringene i forbindelse med koronautbruddet og valutaendringene, så jeg håper alle ledd i verdikjeden tar del i den solidariske dugnaden. Vi ser frem til at situasjonen trinnvis går tilbake til normalen og at prisnivået følger denne.

Vi beklager situasjonen, men regner med forståelse for den ekstraordinære prisvarslingen.

 

Se våre salgs- og leveringsbetingelser. Denne kan lastes ned fra vår hjemmeside.

Avvik kan forekomme pga endret kostbilde.

Vennligst informer de som har behov for denne informasjonen internt i din organisasjon.