Viktig informasjon til våre kunder

Priser fra Stork AS
Vårt fokus er, og har alltid vært, å sikre at våre kunder får kvalitetsprodukter kombinert med utmerket service og stabile, gode priser.

De ekstreme forholdene som nå har oppstått i forbindelse med corona-epidemien har derimot ført til at f.eks. kursen på Euro steg med over 25% på kort tid. Som en følge av dette ser vi oss nødt til å legge inn et valutatillegg på våre fakturaer.

Valutatillegget gjøres som et prosentvis tillegg basert på valutakurser på faktureringsdato sett opp mot våre listepriser. Listeprisene er basert på valutakurser pr. 01.01.2020: EUR/NOK 1/9,84. USD/NOK 1/8,79. SFR/NOK 1/9,06. SEK/NOK 1/0,94.
Det vil påløpe et pristillegg/fradrag ved endring av valutakursene > +/- 2%.


Tilgjengelighet
Så langt har det ikke vært noen tilfeller av smitte blant våre ansatte og vi følger utviklingen om epidemien nøye. For å best sikre våre ansattes helse, kontinuerlig levering av varer samt forhindring av smittespredning har vi fattet noen nødvendige tiltak.

Som anbefalt av helsemyndighetene så har de aller fleste i Stork AS hjemmekontor. På vårt hovedkontor i Brynsveien 100 tar vi kun imot helt nødvendige og forhåndsavtalte besøk.

Ønsker du å hente varer fra vårt lager, så ring eller send bestillingen din pr. epost og vi vil gjøre varene klare for henting. Ved henting, vennligst respekter våre tiltak som er gjort på lageret.

Vi er tilgjengelige via telefon, e-post og sosiale medier. Vår nettbutikk er åpen hele døgnet.

Vi ønsker dere alle det beste i en krevende tid!

Hilsen alle oss i Stork AS