test

test

test I moderne installasjoner er det ofte snakk om Smarthus eller Hjemmeautomasjon og dette kan kort beskrives som kontroll, styring, regulering og overvåking av elektriske installasjoner i hus, leilighet eller hytte.  Automasjon bidrar til økt og bedre komfort, lavere energiforbruk og en høyere sikkerhet på dine verdier.  

Med våre smarthus styresystem, Delta Dore og KNX  vil du ha full kontroll over inne- og utendørs belysning via f.eks Astrour funksjoner som slår av og på lyset etter hvor på døgnet man befinner seg. Temperaturen senkes når du er borte fra boligen eller sover din gode nattesøvn. Persienner, screens og markiser styres etter lys og vindforhold. Du har alarm for innbrudd, brann og vannlekkasje der vanntilførselen stoppes. Selvsagt kan du ha sikring av fryser og kjøleskap som gir beskjed dersom strømmen blir borte og kamera overvåking.

Varmepumper, elektroniske låser, multimedia med lyd, video og bilde, garasjeporter, motoriserte vinduer og ventilasjonssystem kan integreres i systemene. Du kan være sikker på at dører og vinduer er lukket, og at elektriske apparater er avslått når du forlater boligen.

 

Alle funksjoner kan styres og kontrolleres med eksempelvis brytere, fjernkontroll, PC, smarttelefon, nettbrett, etc. Du har dermed full kontroll med smarthuset enten du er hjemme eller borte.

Delta Dore og KNX kan integreres slik at du kan ha det beste fra begge systemer koblet sammen.


Alle våre produkter og løsninger skal gi deg som bruker en bedre opplevelse med god komfort, sikkerhet, trygghet og økonomi.

Skjermbilde 2018-11-14 14.35.43.png
afg dsaf sdaf sadf sdaf