Enebolig Ringsaker

Et nydelig hjem med mange flotte detaljer
I denne boligen ville eier legge til rette løsninger for hele familien. Barna skulle ha stemningslys og en åpen samlingsplass på kjøkken,spisestue og Stue skulle sørge for nok vrimle plass for alle. Utformingen med mørke møbler mot dempede farger på veggene gir et lunt og koselig preg og en god følelse av ro.
Trapp Kleven Crop.jpg
Huset inneholder styring av vannbåren varme med i overkant av 20 varmesoner som styres via automatikk og romfølere slik at hver og en har mulighet for å stille temperatur på rommet.

Likeledes skulle all utendørs belysning styres av Astrour og scenarier som hjemme og borte knapper sørge for å slå av lysene når du går og sette på allmennbelysning når du kommer hjem. Bryterpaneler med oppsett av scenarier for å slippe for mange trykk på brytere sørger for de rette stemningene til enhver tid.

Screen som sørger for å holde sollyset ute og dermed spare energi blir også styrt vi Delta Dore smarthuset. Huset har rundt 30 stk. Dimmesoner og det er i vesentlig grad satset på bruk av diskrete downlights av typen Sparrow II som grunnbelysning. Alle funksjoner blir i tillegg styrt med nettbrett og smart-telefoner for å få en personlig tilnærming av styringen for den enkelte bruker. 
kjøkken Kleven crop 900.jpg
Trapp Kleven Crop.jpg
Stue Kleven Crop.jpg
Peis i stue Kleven crop.jpg
K1 Kleven crop.jpg
Utgangsdør Tensebryter Kleven Crop.jpg
Flere bilder:

Produkter benyttet