Enebolig Ringsaker

Et nydelig hjem med mange flotte detaljer.
Stilig enebolig hvor eier ønsket løsninger som passet for hele familien. Barna skulle ha stemningslys på sine rom, mens kjøkken, spisestue og stue skulle tilby en åpen, innbydende samlingsplass for alle. Kombinasjonen mørke møbler mot dempede farger på veggene gir et lunt, koselig preg og en god følelse av ro.
Trapp Kleven Crop.jpg
Huset inneholder styring av vannbåren varme med i overkant av 20 varmesoner som styres via automatikk og romfølere slik at hver og en har mulighet for å stille temperatur på rommet.

Utendørsbelysningen styres av astrour og scenarier som hjemme og borte knapper sørger for å slå av lysene når du går, og sette på allmennbelysning når du kommer hjem. Bryterpaneler med oppsett av scenarier for å slippe for mange trykk på brytere sørger for de rette stemningene til enhver tid.

Screens som sørger for å holde sollyset ute, og dermed spare energi blir også styrt via Delta Dore Smarthus. Huset har rundt 30 stk. dimmesoner og det er i vesentlig grad brukt diskret downlights av typen Sparrow II som grunnbelysning. Alle funksjoner blir i tillegg styrt med nettbrett og smart-telefoner for å få en personlig tilnærming av styringen for den enkelte bruker. 
kjøkken Kleven crop 900.jpg
Trapp Kleven Crop.jpg
Stue Kleven Crop.jpg
Peis i stue Kleven crop.jpg
K1 Kleven crop.jpg
Utgangsdør Tensebryter Kleven Crop.jpg
Flere bilder:

Produkter benyttet