Enebolig Ringerike

En flott bolig i Ringerike med det meste tilgjengelig og for enhver beboer. Stort kontor, Nydelig kjøkken, Stue, TV-Stue for barna og TV-stue 2 med biljard og et fantastisk lydanlegg, Uteområde med herlig sjelero og nydelig utsyn, 
Prosjektet startet med belysning men kom snart inn på styring da det ble mange lyssoner. Her var det fokus på både allmennbelysning, interiør- og effektbelysning som skulle styres med brytere på faste scenarier for å forenkle trykkingen på brytere til et minimum. Lyset er i all hovedsak Dalistyrt via sonedimmere og det er vannbåren varme i alle gulv.

Screens og lamellgardiner styrt via Delta Dore persiennereleer.

Lyset er designet av Stork og benyttet flere elementer fra våre produsenter for å få riktig lysbilde og de riktige stemningene. Selvsagt styres alt med en borte/hjemme bryter som da styrer all belysning. 
Biljardrom 2 crop 960x600.jpg
Det er benyttet ulike armaturer for å få effekter hvor noen skal ha ingen blendingseffekt på bruker, noen skulle ha indirekte belysning via taket, noen skulle ha godt lys på f.eks Biljardbord, men med designelementer etter hvilket rom som man befinner seg i. Veldig spennende prosjekt. 
Biljardrom 2 (1).jpg
Biljardrom 1 hele bildet.jpg
Karizma TRE 750x1000.jpg
Hermit i gang med spiler 752x998 38 prosent.jpg
Hermit i kjøkken 1 749x999.jpg
Profondo i gang plan 2 750x1000.jpg
Stripe i tak fullt lys 750x1000.jpg
Profondo og Stripe i tak 750x1000.jpg
Flere bilder:

Produkter benyttet