Enebolig Ringerike

En flott enebolig i Ringerike med all komfort et Smarthus kan tilby. Nydelig kjøkken, delikate soverom, lekkert bad, stort kontor, stue, TV-Stue for barna og stue 2 med biljardbord og et fantastisk lysanlegg. Uteområde med delikat utebelysning, og flott utsyn som gir ro i sjelen. 

Prosjektet startet med belysning, men kom snart inn på styring da det ble mange lyssoner. Her var det fokus på allmennbelysning, samt interiør- og effektbelysning som kan styres med brytere. Ved hjelp av bryterne kan du enkelt finne fram til ulike stemninger for belysningen og på den måten forenkle trykkingen på brytere til et minimum. Lyset er i all hovedsak Dalistyrt via sonedimmere og det er vannbåren varme i alle gulv. Alt for å gjøre hverdagen så behagelig som mulig for beboerne.

 

Screens og lamellgardiner styrt via Delta Dore persiennereleer.

 

Lyset er designet av Stork, og vi benyttet flere elementer fra våre produsenter for å skape de riktige stemningene, og et godt lysbilde. Selvsagt styres alt med en hjemme/borte bryter som styrer all belysning.
Biljardrom 2 crop 960x600.jpg
Det er benyttet forskjellige armaturer for å skape ulike effekter i huset.  På denne måten er det enkelt å skape belysning og design som passer inn alle soner og rom. Noen steder passer det med indirekte belysning fra taket, andre steder som f.eks. biljardbordet ønsker man ekstra god belysning, mens på kjøkkenet ønsker man en kombinasjon. Uplights i stuen kombinert med spotter skaper en behagelig, stemningsfull belysning som er enkel å regulere. 
Biljardrom 2 (1).jpg
Biljardrom 1 hele bildet.jpg
Karizma TRE 750x1000.jpg
Hermit i gang med spiler 752x998 38 prosent.jpg
Hermit i kjøkken 1 749x999.jpg
Profondo i gang plan 2 750x1000.jpg
Stripe i tak fullt lys 750x1000.jpg
Profondo og Stripe i tak 750x1000.jpg
Flere bilder:

Produkter benyttet