Informasjonskapsler

Stork.no benytter informasjonskapsler (cookies). Dette er en liten tekstfil som lagres av nettleseren din. Denne informasjonen kan brukes til for eksempel å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider. Ved å bruke våre sider samtykker du i at vi kan benytte informasjonskapsler i din nettleser. Det lagres ikke informasjon som identifiserer deg som bruker.

Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Informasjonskapsler kan bare lagre tekst, som alltid er anonym, og som vanligvis krypteres.  Alle nettlesere gjør det mulig å begrense cookies eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over og slette informasjonskapslene som er lagret på datamaskinen. 

Google Analytics
Nettanalytiske informasjonskapsler samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk.