Svømmehall og basseng

Svømmehaller og bassenger er ofte utfordringer når det kommer til
elektronikk og belysning som følge av klorgasser og fuktighet.
EVAlogo.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
Stork AS er stolte av å ha inngått forhandleravtale med EVA Optic, en anerkjent internasjonal leverandør på dette området.

Se vårt produktutvalg for svømmehaller og bassenger i linkene nedenfor:
- Undervannsbelysning
- Downlights
- EVALine Aqua HE
- EVA LARA LEDLine
.
I bassengverdenen er EVA Optic synonymt med innovasjon. De utvikler produktene fra brukerens perspektiv, utforsker kontinuerlig nye teknikker og presser grensene for å finne ut hva som er mulig.

EVAs innovasjoner skaper de ultimate bassengopplevelsene. De tilbyr trygge, bærekraftige produkter av høy kvalitet slik at du kan nyte ubekymrede øyeblikk av komfort og velvære.
.
EVA4.jpg
Referanseprosjekt - offentlig svømmehall
Hof van Saksen Water Park i Nederland ble ferdigstilt i 2016. Her er det levert belysning i forbindelse med bassengområder og vannsklier. Med RGB-funksjonen er det mulig å endre farger og stemninger, slik at man kan skape stadig nye opplevelser for tilbakevendende besøkende.
EVA2.jpg
.
Referanseprosjekt - privat svømmebasseng
Med riktig undervannsbelysning får du maksimal atmosfære i ditt private svømmebasseng. EVA Optic undervannsbelysning har vært kjent i mange år for sin holdbarhet, bunnsolid produktkvalitet og høy lyseffekt. I tillegg til offentlige svømmehaller er belysningen under vann også ideell for private svømmebassenger, inkludert det private bassenget på Casa Carrara i Praia da Luz, Portugal.
EVA3.jpg
.
Vi hjelper dere gjerne med forslag til belysningsløsninger. Ytterligere informasjon om produkter, løsninger og referanseprosjekter finner du på EVA Optic sine websider.

Du kan også laste ned EVA Optic sin produkt- og inspirasjonskatalog her.