Sparepærer for fjernkontroll, dimmer eller bryter

Govena Aslo
Verdensnyheten Govena Aslo - fjernstyrte og dimbare sparepærer. Med fjernkontrollen kan du programmere en rekke lys-scenarier tilpasset enhver sosial setting, eller du kan justere lysnivået trinnløst til ønsket nivå.

Aslo-systemet krever ingen installasjon, det er bare å bytte ut den vanlige pæren med Aslo-pæren. Levetiden er opptil 16 000 timer - dvs. 16 ganger lengre enn en vanlig lyspære.

Govena flexDIGIT
Verdensnyheten Govena flexDIGIT - dimbare sparepærer for dimmere og brytere. Pærene har de samme funksjonene og egenskapene som Govena Aslo. Forskjellen er at Govena flexDIGIT betjenes med en dimmer eller en bryter i stedet for en fjernkontroll.

Govena flexDIGIT finnes i to utgaver, én tilpasset alle typer brytere og én tilpasset alle typer dimmere.

 

Sparepærer uten dimming

Govena Long-Life
Bytt ut vanlige lyspærer med sparepæren Govena Long-Life og få en lyspære med innovativt design, behagelig lys og 15 000 timer levetid - tilsvarer 12-15 års bruk.

Govena Super Long-Life
Ingen annen sparepære kan skryte av en levetid på 25 000 timer og ubegrenset av/på. Govena Super Long-Life er derfor perfekt for steder med begrenset tilgang og hvor det er vanskelig å stadig skifte pærer.